Cytuj:
Jak tam filippo rozwiązałeś ten problem? Odblokowałeś to w serwisie czy dałeś sobie spokój? Ile takie coś może kosztować? Chyba, że ewentualnie odblokują za darmo przy okazji przeglądu. Mana mam jeszcze na gwarancji, a przegląd w serwisie jakoś na wiosnę więc może by to odblokowali.. a zależy mi na dobrym dźwięku bo słucham sobie audiobooków podczas jazdy.
Nie rozwiązałem. Auto zjeżdża do kraju tylko jeśli musi (jeździmy tylko Norwegia-stara UE-Norwegia) a i do ASO MAN'a jeździmy tylko ze sprawami których zwykłe warsztaty nie są w stanie ogarnąć (gwarancji nie mamy żadnej bo auto z 2008r.). Obok bazy norweskiej spedycji mamy serwis MAN ale godzina ich pracy to od 1000 do 1500NOK czyli 500-750zł
.
Koleś napisał, że te radia są identyczne jak kilka innych modeli montowanych w VW i być może tam udałoby się uzyskać informacje lub odblokowanie taniej.
Audiobooki - też namiętnie ich słucham, ale z nimi to w sumie mniejszy problem bo można zawsze zgrać na CD i słuchać przez 3tyg. bez wyciągania płyty a z muzyką trzeba ciągle żonglować.