Cytuj:
TO JAKIŚ WIELKI ŻART,KPINA,kicha,totalna porażka,jak tak ma wyglądać master truck to dajcie sobie spokój za 2 lata nikt tam nie przyjedzie nawet z kiermanów. 2 godziny stania w korku,2km z buta i szok na końcu 1,5godz. stania za biletami,skandal,skandal!!!,niektórzy z dziećmi na rękach bo by je zgniótł tłum ludzi,zero wc przy kasach,mało sam się nie zejszczałem w tej kolejce,potem jeszcze kawałeczek z bucika wąską drużką i już jestem na zlocie a tu auto przy aucie mogli bliżej siebie je poustawiać to by przynajmniej nikt między autami się nie pętał,parę fajnych aut a gdzie ta reszta!!! po mękach podróży trzeba by coś zjeść a tu znowu kolejka na 1godz. stania a jak ktoś już kupił coś do jedzenia to jadł na ziemi albo komuś na aucie to jakaś kpina i żart o cenach nie wspomnę,muzyki zero,ogólnie to szkoda pisania,dajcie sobie spokój organizacja kompletne DNO. wstęp 7zł. osoba
Udało mi się wrócić w sobotę z trasy i wybrałem się po południu na zlot. Trasa do Opola - ok 50 minut. Przejazd odcinkiem z ul. Niemodlińskiej do lotniska (~6 km?) - ponad 2h. Z drugiej strony - od A4 nie lepiej. Aby wejść na zlot należało niekulturalnie wepchać się w kolejkę - inaczej wieczór stania. Na niekorzyść dał się we znaki płatny wjazd na parking bez możliwości zakupu wejściówki, jak to było w poprzednich edycjach. Stanie w korku, płatny parking (dobrze, że jako tako zorganizowany), dłuuu...uuuga kolejka do wejścia. Cóż, nad tym
koniecznie należy popracować w następnej edycji, bo działy się dantejskie sceny. Jedzenia nie kupowałem, jak kolega wyżej zauważył... za długie kolejki, za mało miejsc do konsumpcji... ceny cenami, na imprezach zawsze wygórowane, więc to schodzi na dalszy plan. Samochody jak ciasno stały w edycjach poprzednich, tak w nowym miejscu również bez zmian. Z perspektywy forumowiczów będących w grupkach na parę dni - mogło być ciekawie, natomiast przeciętny Kowalski wyszedł raczej zawiedziony. Dla mnie - plusy zlotu, których w sumie nie miałem czasu zauważyć zostały stłumione przez nieprzyjemne wrażenia dojazdu na imprezę i ogólny śmietnik na terenie całego placu.