Witam
Cytuj:
........ ale w Niemczech E-Plus ma słaby zasięg (zdanie mojego ojca, innych kierowców spotkanych na parkingach, jak i naszych przyjaciół mieszkających w D).
Dziwne stwierdzenie. Bo albo ja jestem szczęśliwcemi i nie mam problemu ze złapaniem zasięgu UMTS lub HSDPA, albo Ci o których wspominasz coś źle robią
.
Faktem jest, że przy słabszym sygnale EDGE używam anteny zewnętrznej, wtedy uzyskuję w/w sygnały pozwalające spokojnie korzystać ze Skype. Jeżeli chodzi o pokrycie E-Plus u niemiaszków, moim zdaniem jest całkiem dobre, aczkolwiek Twoje może być inne, bo Ty tylko wiesz z przekazu ja znam to z autopsji, ponieważ korzystam bardzo często z tego łącza.
na dowód tego dzisiejszy zrzut - stoję na wysokości miejscowości Rheda-Wiessenbruck
Wracając do tematu , kończę robić zrzuty ekranowe procesu rejestracji, które wraz z opisem zamieszczę w tym temacie, ponieważ po wielu rozmowach z innymi kierowcami ( tymi starszymi , młodzi również
) , nawet z mojej firmy stwierdziłem, ze mają małe problemy. Myślę , że bardzo mocno nie złamie regulaminu jeśli wstawię 2 zrzuty trochę większe
, chcę by to było czytelne.
Pozdrawiam