GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Ja mam w planach, od dwóch lat Ale czy i tym razem praca pozwoli?
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Koledzy rok temu zadzwoniłem do Scanii i dali mi telefon do bardzo miłego Pana któremu powiedziałem że tata jest kierowcą i że chcieliśmy przyjechać tak po prostu pooglądać trucki a jak mu powiedziałem że z Bydgoszczy jesteśmy too tylko powiedział tak:
"Proszę do mnie zadzwonić w dniu w którym państwo będziecie too ja przyjdę na bramę i wejdziecie ze mną" i rzeczywiście tak się stało przyjechaliśmy do gdańska ok godz 11:00 iii tak się wbilismy na imprezę atmosfera jest bardzo fajna noo a najlepsze z tego darmowe jedzonko ii o ile dobrze pamiętam chyba nawet piwko ale co do piwka nie jestem pewien pozdrawiam
_________________ DAF XF SUPER SPACE CAB
KRÓL PRZESTRZENI
Samochód: W124
''No to lipa jezyk4.gif Dzwoniłem dosłownie minutę temu do serwisu Scanii w Gdańsku no i się potwierdziło, że w tym roku wstęp tylko za okazaniem zaproszenia sad22.gif No i dowiedziałem się jeszcze, że rozpoczęcie imprezy o 12:00 ''
żródło : www.btcforum.pl
także jest lipa
Z tego co wiem to ktoś miał owe zaproszenie.
więc moje pytanie.
czy będę mógł wejść z kimś z Forum kto ma takie zaproszenie z Fifim ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości