Cytuj:
trucker1997 jeśli Twoja wiedza na temat trucków jest na poziomie ortografi to dziękuje.
Cytuj:
Napisałem, że Actros biję wszystkie inne marki pod wzg. komfortu a nie które więcej razy jest na serwisie. Takiej ergonomii, wykończenia, prowadzenia jak Actros nie ma moim zdaniem żadna marka.
Jeśli chodzi o prowadzenie to Actros wg mnie jest na średnim poziomie, lepiej prowadzi się MAN, a Volvo to już bajka. Actros jest moim zdaniem najlepszym autem do mieszkania. Zimą lepiej mieć webasto 3.5 kw, i dodatkową izolację kabiny, w innym wypadku pozostaje albo wyciecie dziury w podłodze albo marznięcie.
Mam nadzieje że nowy Actros będzie pewniejszy w prowadzeniu. Silnikowo, albo się polubi (nauczy) jeździć Actrosem albo go znienawidzi. Ja swojego 1846 uwielbiałem, ale to było auto dobrze ułożone i na górkach szedł jak przecinak, później dostałem muła 1844 i płakałem strasznie
Cekawy jestem rzędówki merca.
Dodać można,jeszcze nerwową pracę zawieszenia przy pełnym obciążeniu.., rewelacyjne łóżka i intuicyjną obsługę dzięki wzorowej ergonomii...
Mam,też wrażenie,że Actros jest jednym z najmniej awaryjnych traków.
Zastanawiam,się czy w bigspace nazwa firmy na globie będzie wyglądała dobrze,czy upchana na siłę...?