Agnieszko, ale on mówił o nocy piątek-sobota, a nie sobota-niedziela, w piątek to nie wiem czy tak znajdzie coś, bo tam jest chyba jak się nie mylę impreza zamknięta dla klubowiczów PT, no ale tak w ciemno to bym uważał jechać mimo wszystko, w sobotę to już co innego bo będzie więcej osób.
_________________ Życie jest zbyt krótkie by jeździć innymi samochodami niż Scania...
Agnieszko, ale on mówił o nocy piątek-sobota, a nie sobota-niedziela
dokładnie chyba jednak odpuszczę sobie piątek a pojadę w sobotę z rana.. a z soboty na niedzielę wzorem zeszłorocznego MT spać nie planuję więc o to się nie martwię..
No to w piątek regan chyba szkoda Ci jechać skoro nic nie ma jeszcze.
A jeszcze mam takie pytanie, zresztą prośbę zarazem.. już na BTC pytałem, ale na razie nikt konkretnie się nie wypowiedział, będzie ktoś na zlocie mający przetwornice na 220V żeby w sobotę wieczór podładowac baterie do aparatów ?
_________________ Życie jest zbyt krótkie by jeździć innymi samochodami niż Scania...
Danio, to jakbyś jechał z tym kumplem, to daj znać jakoś wcześniej chyba, że przez Brzesko pojedziecie...
Zmotywuję Cię tym, że tydzień po weselu jestem i weselna mi została jeszcze jakaś
Na razie nie ma wolnego miejsca jak coś będzie to dam ci znać ,ale i tak raczej polecimy przez Brzesko.
_________________ TIR-"Transit International Routier"
Ej a bedzie ktoś w sobote bo ja chyba asekuracyjnie się wybiore w sobote sam (w niedziele zabieram ze sobą kobite) na wypadek gdyby pogoda w niedziele nie dopisała, to można rozkminić jakieś piwo, jak ktoś jest chętny to pisać i powiedzcie mi czy można wejść na teren zlotu wcześniej niż przed oficjalnym rozpoczęciem imprezy,
GG: 3203607
Samochód: Renault Premium
Ja wybieram sie z kolega w niedziele na zlot.
Mieszkam w Krakowie i do Bora Komorowskiego mam jakies 10min jazdy.
Tylko zeby pogoda dopisala.
Mam do was koledzy takie pytanko:
Na 15 TS niestety niemoglem byc i mam do wa pytanie:
Moglibyscie wymienic pare konkursow ktore bylo rok temu?
Chcialbym sie dowiedziec czego sie ewentualnie spodziewac
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości