Cześć.
Po kilku latach jazdy doszedłem do wniosku, że potrzebuję słuchawki bluetooth do telefonu. Mam już dość kabli albo ryzykowania mandatu za telefon przy uchu podczas jazdy. Zamiast szukać na forach o tematyce elektronicznej postanowiłem zapytać Was, innych kierowców jaki model polecacie (kto mi lepiej doradzi jak nie inny kierowca
)
Zależy mi na dobrej jakości rozmów, długim czasie pracy na jednym ładowaniu (zdarza się, że pracuję po 12h). Rozmawiam dużo, pracuję na HDSie. Dużo dzwonię do klientów, klienci wydzwaniają itp. Czasami muszę odebrać, kiedy siedzę na siodełku (2 telefony już rozwaliłem jak spadły z góry). Zależy mi na tym, żeby dało radę się też dogadać siedząc na górze. Wiatr, hałas pompy + hałas na budowie, to są trudne warunki jednak. Słuchawki na kablu mi przeszkadzają i słabo słyszę, żeby wyciągnąć telefon z kieszeni spodni trzeba wstać. Ciężko to ogarnąć rozładowując towar, który wisi na widłach czasem kilka metrów nad ziemią.
Stąd pytanie. Jaką słuchawkę wybrać, żeby spełniła moje oczekiwania? Polecicie jakiś konkretny model?