_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
GG: 24570715
Niedawno byłem na prezentacji Actrosa i musze powiedzieć że auto zrobiło dobre wrażenie.
Widać że konstruowano je pod kontem bez awaryjności, a jeśli coś nawali to wszędzie jest tak świetny dostęp żę nie będzie problemu z jaką kolwiek naprawą.
Podczas jazdy czuć niesamowitą stabilność auta, bardzo ciche wnętrze i idealne tłumienie, może dlatego że jeździłem low linerem. Pozycja za kierownicą świetna, wszystko mamy pod ręką ale i wygląd cieszy oko. Bardzo spodobał mi sie układ kierowniczy, nie jest rozdygotany tylko sztywny (jak w sportowym aucie) przez co wydaje mi sie że może nie będzie czuć kolein.
Ogólnie świetne auto, pozastało czekać na odbiór własnego xD
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Ja już w Norwegii dwie sztuki widziałem
Wszystko ładnie cacy w tym nowym modelu, ale te lampy z przodu takie jakieś
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Samochód: Ferrari
Cytuj:
Ja już w Norwegii dwie sztuki widziałem
Wszystko ładnie cacy w tym nowym modelu, ale te lampy z przodu takie jakieś
Ja widziałem miedawno pod Kolonią na A1 (prywatnego, bo te wersje testowe to był dosyć częsty widok w D ostatnimi czasy, z resztą jeszcze sie spotyka). Nie żeby mi się jakoś specjalnie podobał, ale robi to to wrażenie.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
GG: 6002013
Samochód: z chłodnią
W tym tygodniu na D1 w CZ mijałem kilka sztuk srebrnych solówek bez zabudowy. Na żywo nie wyglądają tak dobrze jak w katalogu - możliwe że to przez brak zabudowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości