GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Żeby chociaż ten spojler był w kolorze...Masakra, całe piękno tego auta te szare plastiki niwelują Z blendą wygląda dużo lepiej niż bez Nie jest taki łysy
Na razie mam wrażenie, że cena nowego Actrosa jest zaporowa nawet dla szwabów, skoro jak do tej pory w "cywilnych" wersjach widujemy tylko takie golasy.
Troszkę dziwny ten Actrosik ale człowiek szybko się przyzwyczaja. Widzę że teraz wszyscy producenci robią prawie że identyczne lusterka wynika to pewnie z aerodynamiki. Światła wyglądają bardzo śmiesznie z tego Co widzę występują 2 rodzaje zwykłe i soczewkowe te drugie pewnie z palnikami xenonowymi. Actros spełnia normę Euro 6 ciekawe ile będzie wynosiła opłata za drogi
Będąc w czwartek na serwisie Mercedesa w Ołtażewie znalazłem na placu prawdopodobnie pierwszego w Polsce MP4. Był obstawiony dookoła więc nie było jak jakiejś fotki zrobić ale coś wykombinowałem. Zdjęcia są owszem byle jakie bo po pierwsze telefonem, a po drugie nie było miejsca. Ale co mam do dam:
Byli też "krawaciarze" z biura oglądać bo podobno przywieźli go ok 6 rano w czwartek do nich.
_________________ Or trucking, or die...
Like a drifter I was born to walk alone...
B - 4.11.2010r
C - 24.02.2012r
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Podobno w listopadzie, teraz zbierają zamówienia Nie powiem, do twarzy mu w tym kolorze i co najważniejsze jest cały w lakierze a nie cały dół w tych okropnych szarych plastikach...Wie ktoś dla kogo ten egzemplarz
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości