jako ze jestem z Opola musze sie wam pochwalic ze jadac dzisiaj na trening widzialem te piekne scanie pomaranczowa i bodajrze zielona:):) eskortowanbych przez ITD:):) naprawde robia wrazenie na drodze i zapraszm wszytskich do Opola:):):)
_________________ Wszytsko za drugim razem przypadek??
B , C , C+E
Samochód: Renault Magnum
Ja też już widziałem kilka autek jak się kręciły koło mnie. Holender TGXem się pogubił i zawracał u nas na bazie potem dafiki od repińskiego leciały. Ja na zlocik totrę za jakieś 5-6h bo narazie padnięty jestem a jeszcze musze troche porobić przy reni zanim się nią pojawię. Od wczoraj od południa do dzisiaj do 5 rano grzebałem przy magnumie i zaraz musze znowu lecieć. Do zobaczyska na zlocie.
mam pytanie do ludzi z Opola i okolic.
Waham sie czy walić taki kawał (170 km), u mnie jest 32 stopnie w cieniu wiec podróż do najmilszych by nie należala, a jak w Opolu jest tak samo to wytrzymac do wieczora dopiero bedzie cięzko:)
U mnie w Krzepicach w cieniu jest 29 stopni i niebo takie lekko zachmurzone jest.Do Opola mam 90km.
Wczoraj jak leciałem z bratem na załadunek do Warszowic to przed Jastrzębiem mijała nas Scania z firmy "Lados".
I moje pytanie jest następujące... czy ona leciała na zlot do Opola
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość