Szczerze to śmiać mi się chce z tych co nie podeszli.
Balbin w sobotę od 12 do niedzieli do 16 chodził non stop w koszulce forum do tego prawie cały czas chodziliśmy prawie 10 osobowa grupa lub staliśmy kolo mana gdzie była kartka z forum.
Najbardziej śmiać mi się chce z kolegi co chyba w sobotę podszedł do mana i przywitał się tylko z Adeksem a w Tirze siedziało nas chyba 6
I z kolegi W123 który tak bardzo nie chciał się ujawnić ze aż Longer sam musiał za nim latać.
Pozdrawiam wszystkich z którymi spędziłem czas jak i się witałem.
Na do widzenia TRzy LItery solidarność
I jeszcze raz pozdrawiam lewopasowstrzymywacza za podwiezienie na PKP
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
GG: 8261240
Balbi, tam się nie krępuj! <3
Ciucma, luz... bywa jak bywa.
W sobotę to i ja w koszulce chodziłem, w niedzielę miałem ordżinal wiecznignacze z nickiem, więc też noł problem jak dla mnie.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
To se trzeba tą, pita na to wystawić i wtedy Balbi przysyła.
Dobra Panowie, bo mi tutaj Romek coś sepleni teraz, że po turecku Adrian to ADYKWISI MU LAHA ...
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Ja tam chwilę zagadałem z Ciucmą, Balbinem itd, ale mało czasu mieli, bo foceniem byli zajęci Te scanie tam od podwozia focili, różne połamane pozycje robili
PS. Też marzę o koszulce z motywem "Wiecznych Gnaczy"
Balbin w sobotę od 12 do niedzieli do 16 chodził non stop w koszulce forum do tego prawie cały czas chodziliśmy prawie 10 osobowa grupa lub staliśmy kolo mana gdzie była kartka z forum.
No kolego widziałem jak wyjeżdżali do konwoju ekipa z Mana ,pózniej przechodziłem parę razy w Niedziele koło Mana i nikogo nie spotkałem, z daleka tylko widziałem tak jak mówiłem wcześniej Igora i Cukierra
_________________ TIR-"Transit International Routier"
I jeszcze raz pozdrawiam lewopasowstrzymywacza za podwiezienie na PKP
Dla samego widoku jakże to zdziwionych min miśków co obok stali, jak wysiadaliście było warto. Pewnie się zastanawiali jak sie tam upchnęliście.
Podrzućcie mi fotke tych rurek to wam powiem co to będzie....
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Napisaliscie tych postow od niedzieli ze hej. No dobra ale tu o czym innym. Zlot jak zlot ciezarowki sa dodatkiem ale najwazniejsza ekipa. Ja tam jechalem zeby wypic piwo i posmakowac kielbasy z grilla Cukiera. Ale zem sie jej duzo nie najadl bo poszedlem na ogloszenie wynikow a jak wrocilem to juz wszystko zezarli. A tak poza tym to bylo w porzadeczku. Troszke snu za malo niestety bo w poniedzialek nie dalem rady poaciagnac pierwszych 4,5 bez pauzy Do zobaczyska mam nadzieje w Opolu. Pozdro dla ekipy z ktora mile spedzilem te dwa dni.( Kamil te klucze to moje ).
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Cytuj:
A kiełbaski zabrakło... bo Longer zaczął zapraszać pewną osobę!
Long, podejdź no do płota jak i ja podchodze ...
"Long się boi!" Jak sobie przypomnę, to leżę ...
Cytuj:
Dajcie już Long-owi spokój bo chłopak doła złapie i co????
Szofer luz ... Long akurat baluje na komersie gimnazjalnym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości