Ten "biało-żółty" Kenworth jest autem prywatnym i zazwyczaj stoi przy myjni w Lidzbarku Welskim.Z reguły chyba nie śmiga zbyt często,bo co go widze to stoi bez naczepy,ale tego nie jestem pewny-w "Na osi" jak prezentowali to autko,to mówili,że jeździ pod wywrotką i faktycznie parę razy go widziałem pod wywrotką STAS.Teraz to chyba jakieś FH pod tą naczepką śmiga
Rowik, według Ciebie dobry zlot?
Samochodów mało, zła pogoda, mały plac, a wiara kręciła się i nie można było zdjęcia zrobić. Szczerze mówiąc, nie porównuje się z 2007 rokiem.
Rowik, według Ciebie dobry zlot?
Samochodów mało, zła pogoda, mały plac, a wiara kręciła się i nie można było zdjęcia zrobić. Szczerze mówiąc, nie porównuje się z 2007 rokiem.
a co Ty chciałeś na zlocie? zloty są po to by ludzie mogli oglądać... a od robienia zdjęć są sesje
Pytałem bo bardzo podoba mi się ten żółty w900 szkoda tylko ze kierownica i deska rozdzielcza taka troche archaiczna, ale w tych nowych już jest ok, wie ktoś ile mają mocy ? i ile maja te scanie od bródki ?
Ja także byłam na tym zlocie. Zgadzam się, że pogoda bardzo nie dopisała;/
Szczerze mówiąc, liczyłam na coś lepszego, ale nie powiem, podobało mi się. Byłam mile zaskoczona widokiem Szczecińskiej Pszczółki )
Składy Lipińskiego również mi zaimponowały.
Jednym zdaniem, Zlot w Bydgoszczy zaliczam do udanych
Teraz czekam tylko na kolejny w Deszcznie.
Do zobaczenia! )
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości