A teraz wam zadam takie pytanie na poważnie.
Chce jechać z kolegami, będzie nas max 4, chciałbym wiedzieć czy znajdzie się jakaś miejscówka do spania dla nas na naczepie?
"Uwaga: wstęp bezpłatny tak dla dorosłych, jak i dla dzieci, ale parking dla samochodów jest płatny.Cena parkingu za 1 dzień wynosi dla:- samochodów osobowych i motocykli 5 zł, samochodów ciężarowych (solo lub sam ciągnik siodłowy) - 20 zł.Członkowie Stowarzyszenia Klub Polskiego Trakera mają wjazd i parking gratis po okazaniu aktualnej legitymacji."
Co prawda to prawda. Ale powinna być 1 naczepa Polskiego Trackera i jak coś to ja jedna miejsce zamawiam dla siebie.
Myślę że w tym roku nie będzie padać jak w zeszłym.
Takie zamawianie miejsca na naczepie na forum to moim zdaniem głupota, bo myślisz, że ktoś będąc na zlocie nie położy się w danym miejscu na naczepie bo Ty sobie napisałeś na forum, że je zajmujesz? Wątpie..
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Samochód: Civic IV gen
]:-> no ja się zjawiam tradycyjnie i obowiązkowo, jak co rok z aparatem... niestety bez auta, bo z firmy wytargać się niestety nie da zresztą - eurocargo to wstyd ]:->
bardzo dobrze że w pierwszy czerwcowy weekend impreza a nie w drugi, bo mam dosc spore weselicho w górach
swoją drogą gdzie Was szukać, bo jakoś w zeszłym roku nie trafiłem ;>
GG: 8261240
Jedzie ktoś z okolic Tarnobrzega, Połańca do Krakowa w sobotę ? Jeśli nie własnym autem to zapraszam na PKS.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Koledzy mam pytani, czy wybiera się ktoś innym środkiem lokomocji niż pociąg z okolic Siemianowic Śląskich ( może być Katowice, Chorzów, Bytom itp...) ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości