_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Z dworca PKP dojedzie się autobusem linii 80 (kier. Port Lotniczy), wysiadamy na przystanku zaraz za stadionem Czerkawska-Gdańska (5 przystanek od dworca).
Z dworca PKS linią tramwajową 1 (kier. Leśny Park Kultury i Wypoczynku / LPKiW), wysiadamy na przystanku Stadion Miejski.
Z dworca PKP dojedzie się autobusem linii 80 (kier. Port Lotniczy), wysiadamy na przystanku zaraz za stadionem Czerkawska-Gdańska (5 przystanek od dworca).
Z dworca PKS linią tramwajową 1 (kier. Leśny Park Kultury i Wypoczynku / LPKiW), wysiadamy na przystanku Stadion Miejski.
Dzieki kolego.
Mam jeszcze jedno pytanie ktos z okolic Starogardu Gd lub Gdańska sie wybiera
Moze sie jakos zgadamy.
_________________ Tu najlepiej zyje sie w starogardzie STG
Panowie mnie nie bedzie na zlocie, ale jeśli ktoś jedzie pociagiem to niech wysiada Bygoszcz Leśna czy jakos tak, Wysiadacie wychodzac z stacji widziecie juz wielkie lampy Stadionu Zawiszy, Od stacji Pkp Bydoszcz Leśna do Stadionu zawiszy jest ok 700m. Wiec pany na pewno sie nie zgubicie:) Pozdrawiam i życzę miłej zabawy:)
_________________ ''A mi się marzy moi mili trackera życie, wielkie auto i szosa gładka"
Kategoria B 06.12.2010
Kategoria C 29.09.2011
Kategoria C+E 18.01.2012
Świadectwo Kwalifikacji 11.05.2012
Jaaa pisałem wcześniej maila do Akademii transportu i mnie olali ale mam nadzieję że będzie więcej sprzętu niż rok temu bo w zeszłym roku to bieda była nie to co poprzednie wystawy na lotnisku
_________________ DAF XF SUPER SPACE CAB
KRÓL PRZESTRZENI
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości