Ja z DavesemKTC jedziemy z moim tatą autkiem do Krakowa lub PKSem, zależy czy coś wypadnie tacie.Jak będziemy śmigać autkiem to będziemy mogli kogoś zabrać po drodze .
_________________ .....::::Wchodzę Po Schodkach I Wytaczam Na Drogę Moje 40 Ton::::.....
B:15-01-2010r.
C:12-04-2010r.
C+E:09.09.2010r.
GG: 8261240
Kilka osób już prosiło, także i ja poproszę. Jakby ktoś jechał na zlot przez Tarnobrzeg, z okolic Tarnobrzega to czy znalazło by sie jedno miejsce dla mnie ? Zapłacę jeśli trzeba będzie.
Jeśli ktoś jest taki to proszę pisać na PW.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Aha to spox jeżeli by ktoś chciał to może sie przekimać na naszej naczepie ale nie wiem czy będziemy ale jakby co to to wpuścimy na naczepę i otworzymy dach jak będzie gorąco i rzeczy osobiste będzie można zostawić na naczepie podczas spotkania miedzy innymi koce śpiwory ceraty plecaki itp.
_________________ Jeszcze moje teksty nie zginęły hehe.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Na 13stym i 14stym pogoda była wypas, na 12stym również z tego co widziałem na fotkach, więc myśle że i w tym roku tak będzie tymbardziej że jest to czerwiec, a klimat aż tak bardzo nam się nie zmienił żeby słońca brakowało
Mam do was pytanie. Czy jak są te wystawy modelarskie to można wystawiać samochody z klocków lego? Myśle że skończe scanie 124 L 400 ale zapodaje zdjecie do mojej starszej scanii. Skala chyba 1:20
Na stronie Polskiego Trakera pojawiła sie nowa informacja dotycząca konkursów na 15TS.
Jak co roku, będzie Super Mini Truck, pojawiły się dwa nowe konkursy: Okiem Kamery i W Obiektywie. Regulaminy tych dwóch konkursów są mało precyzyjne, więc pytam: Czy w tych konkursach mogą brać udział JEDYNIE pracę wykonane podczas 14TS (i wcześniejszych), czy mogą być wykonane gdziekolwiek?
Strasznie daleko nie jest, ale piesza wędrówka to lekkie przegięcie. Myśle że ok 4 km. Jeśli coś źle mówie poprawcie, nie pamietam już bo dawno było
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
Ktoś będzie jechał ciapongiem jadącym od Szczecina jadącym przez:
Poznań, Wrocław, Gliwice, Katowice, Zabrze?
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Po co z buta, prawie spod dworca w kierunku zlotu jedzie linia 501, przystanek przy dworcu to bodajże Uniwersytet Ekonomiczny, przy miejscu zlotu Bora Komorowskiego, 10 minut i jesteś na miejscu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości